Returer & byten

Göra en retur
Blev det inte riktigt som du hade tänkt dig? Helt lugnt! Du har alltid 14 dagars öppet köp från dagen du har tagit emot en vara från Jollra.  Vi skickar en fraktsedel till dig via mejl! Klistra fast den på paketet och lämna in det hos ditt närmsta Postnord-ombud. 

Vi tar en returfraktkostnad på 69 kronor som justeras när vi hanterar din retur. Det tar cirka en vecka för en retur att nå oss och hanteras. Vid retur av beställningsvaror(stor paket) tillkommer en returkostand på 499:-. Du får alltid en bekräftelse via mail när vi har hanterat din retur. Om du valt faktura får du en korrigerad faktura via e-post. Har du redan betalt din faktura eller betalt med kort kontaktar Klarna dig angående återbetalning. 

Varor får endast returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning. Hör bara av dig till vår kundtjänst - kundservice@jollra.se, om du är osäker på din retur så hjälper vi dig. Du får självklart returnera din vara i vår fyiska butik om du vill. 

Reavaror och kampanjvaror bytes ej. 

Byte av vara
Om du önskar byta till en annan produkt, vänligen lägg en ny beställning. Gör sedan en retur enligt ovan på de varor som du vill skicka tillbaka. Vid ett byte står vi för returfrakten. Du får såklart också byta din vara i vår butik om du vill. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och funderingar. 

Ha en fin dag!

//Nancy & Frida